Herleef

Wanneer heb je hulp nodig?

Suzanne Smets psycholoog in Limburg
  • Je worstelt met negatieve gedachten en piekert regelmatig

  • Je voelt je onzeker en je maakt je druk over wat anderen van je denken of zeggen

  • Je ervaart veel stress en je bent vaak moe

  • Je ‘moet’ van alles en durft moeilijk nee te zeggen

  • Je staat veel voor anderen klaar, waardoor er weinig tijd voor jezelf overblijft

  • Je kan moeilijk kiezen

  • Je denkt: “is dit het nu?”

  • Je bent op zoek naar een kwalitatiever en evenwichtiger leven

  • Je kan bepaalde situaties uit het verleden moeilijk loslaten

  • Je hebt teveel aan je hoofd en weet niet hoe het verder moet

Hulp nodig?

Heel veel mensen voelen zich gestrest, onzeker of moe. Heb jij ook het gevoel dat alles je even teveel is? Deze gevoelens horen bij het leven, iedereen voelt zich wel eens zo. Maar wanneer dergelijke negatieve gevoelens gaan overheersen in het dagelijkse leven is het wellicht tijd om hier iets aan te doen.

Wanneer je de moeite hebt genomen om mijn website te bezoeken, is dit al een stap in de goede richting: je erkent dat er een probleem is en dat je misschien hulp nodig hebt.

Denk niet meteen dat zodra je om hulp vraagt het gaat over jarenlange, wekelijkse emotioneel zwaar beladen behandelingen. Vaak is een heel klein beetje hulp al voldoende; een duwtje in de rug, een nieuwe routine, of een luisterend oor.

Denk niet dat jouw gedachten niet belangrijk zijn of jouw problemen niet tellen. Iedereen is belangrijk en alle problemen zijn echt. Of het nou gaat over het verlies van een dierbare, problemen op je werk, ziekte, depressie of dat je problemen hebt met je huisbaas, instanties of familie. Ik help je graag met het ordenen van jouw gedachten zodat jij weer in controle bent over je eigen leven.

Denk niet dat jouw problemen onbehandelbaar zijn omdat dingen niet veranderd kunnen worden. Het gaat om de perceptie, het gevoel, en hoe we daarmee om gaan. Soms moeten we die gevoelens in ons hoofd en in ons hart een plaatsje leren geven zodat we met opgeheven hoofd het leven weer recht in de ogen kunnen kijken en vol vertrouwen de toekomst tegemoet kunnen zien.

Niet iedereen is hetzelfde en dat begrijp ik maar al te goed. Daarom heb ik ook geen vast behandelplan, maar geef ik hulp naar behoefte. Er zijn heel veel verschillende technieken die we kunnen gebruiken om jouw probleem te ‘tackelen’.

Neem gerust even contact met me op dan kijken we samen wat we kunnen doen om jouw situatie te verbeteren.

Suzanne Smets herleef psychologe 2
Suzanne Smets herleef psychologe 1
Logo Herleef

Heb jij behoefte aan iemand die aan jouw kant staat en je helpt om jouw leven een positieve draai te geven? Hulp nodig in het vinden van een nieuwe structuur in je leven?

Stuur me een mailtje of bel! Samen gaan we ervoor zorgen dat jij de zon weer zult zien schijnen en dat je weer kan genieten van het leven.